Homestream


De theater experience
in je eigen woonkamer


Nu bezig!

Homestream Hans Vroomans en Bart van Lier

2 juli 2020

Rob van Kreeveld, die al vroeg werd beïnvloed door Oscar Peterson, begon zijn professionele loopbaan in de rock-'n-roll. Hij werd pianist bij de Indorockgroep The Black Dynamites en ging daarmee in 1960 op tournee in Duitsland. In de periode 1963-1967 studeerde hij klassiek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder Theo van der Pas en in dezelfde tijd werd hij, in 1964, pianist en comboleider bij Cabaret PePijn van Paul van Vliet. Hij componeerde voor de cabaretier de muziek van enkele bekende liedjes, zoals "Veilig achterop bij vader op de fiets" en "Meisjes van dertien". Van Kreeveld zou tot 1977 bij Van Vliet werken. Vanaf 1979 gaf hij les aan het conservatorium in Rotterdam en in Den Haag. Ook was hij visiting professor bij verschillende conservatoria in het buitenland, onder meer in Boston. In de periode 2003-2005 toerde hij met De Baileo Big Band. Anno 2020 is hij nog steeds een regelmatig gevraagde gastpianist op diverse albums. In de jazz werkte hij samen met onder anderen Stan Getz, Joe Lovano, Joe Pass, Woody Shaw, Philip Catherine, Toots Thielemans, Rita Reys, Ann Burton, Greetje Kauffeld, Denise Jannah en Gerrie van der Klei. Hij heeft verschillende platen gemaakt.

De stream is iets verlaat. Wij starten zo spoedig mogelijk.

To the homestream
Buy your tickets

How does it work?


Heel makkelijk! Kies welke concerten je wilt bijwonen vanuit je eigen woonkamer. Koop je tickets via deze website. Je ontvangt via e-mail een unieke code per ticket en concert. Zorg dat je op tijd voorbereid bent, een hapje, drankje, luie stoel enz., en log in met je code.

Tip: sluit/stream indien mogelijk je computer, laptop, tablet, telefoon aan op je televisie of ga op je smart tv naar www.ESPCD.com voor een nog intensere ervaring.

Leun achterover en geniet van dé theater experience at home!


Buy your tickets here

Upcoming concerts


Vind hier alle informatie over toekomstige concerten en projecten.Benjamin Herman & announced soon


Cancelled

Buy your tickets2 juli '20, 20:30u

Buy your tickets

Our artists


Kom meer te weten over de artiesten die via de homestream bij ons optreden.