About Frits


Frits Landesbergen (1961)
Na zijn studie aan het conservatorium in de vroege tachtiger jaren die hij Cum Laude afsloot, begon Frits aan een indrukwekkende carrière in de muziek, zowel nationaal als internationaal. En nu heden te dagen behoort hij tot de top van beste vibrafonisten ter wereld! Zijn muzikale talenten vielen op bij vele gerenommeerde Nederlandse artiesten als Pim Jacobs, Louis van Dijk, Thijs van Leer, jazz-zangeres Joke Bruijs en vele anderen. Bovendien werkt hij regelmatig als drummer en arrangeur. Niet veel mensen hebben een talent voor improvisatie, maar Frits Landesbergen heeft het!

In het buitenland
In de afgelopen 30 jaar heeft Frits de wereld af gereisd en opgetreden tijdens festivals en grote evenementen. Hij heeft mogen werken met Toots Thielemans, Georgie Fame, Scott Hamilton, jazz-zangeres Madeline Bell en de Amerikaanse pianist Monty Alexander.

Het jaar 2018
Het jaar 2018 was een zeer speciaal jaar zijn voor Frits. Hij mocht touren met zijn eigen combo bestaand uit o.a. de welbekende Italiaanse pianiste Francesca Tandoi. Zij hebben hun strepen al verdiend in Japan, Zwitserland, Duitsland en Italië en zijn daar veelgevraagde gasten.


Download pressmap